TWIGS


SAMO JEDNIM TRIKOM DO ISTINSKE DIVE NOVOGODIŠNJE NOĆI

Večernja haljina koja će sve prisutne ostaviti bez daha, san je svake žene. Elegantna, pripijena, otvorenih leđa, s prozirnom čipkom ili pak dubokog dekoltea, samo su neki od naših izbora za svečane blagdanske izlaske. Međutim, takva odjeća katkad zahtjeva da je nosimo na poseban način. Vrlo često je ono čega se prvo moramo riješiti kako bi izgledali sofisticirano u svečanim izdanjima, upravo grudnjak. Njegove naramenice koje se naziru na golim leđima i ramenima haljine mogu potpuno narušiti izgled.

Vrijeme je za savršen trik kojeg zna Twigs. Isprobajte pokrivala za bradavice kako biste izbjegli nošenje grudnjaka i zablistali u neodoljivoj modnoj kombinaciji, a da se pritom ne morate brinuti hoće li vam se nazirati bradavice. Pokrivala možete isprobati zajedno ili odvojeno od Twigs samoljepljivih podizača za grudi koji podižu i oblikuju grudi baš kao da nosite idealan grudnjak kojeg nitko ne može vidjeti.

Jedino što će svi uzvanici na najluđim tulumima ovih dana moći vidjeti je vaš osjećaj samopouzdanja i potpune slobode. Neka odbrojavanje započne!

Twigs proizvode potražite u svim DM drogerijama.





Comments

  1. I've seen these in stores but haven't tried them yet, thanks for the suggestion!

    Lauren,
    http://www.atouchofsoutherngrace.com/

    ReplyDelete

Post a Comment